Actualitate

Trei angajați ai MAI făceau trafic cu heroină din Ucraina

„În urma expertizării mărfurilor introduse în țară ilegal, dispuse de procurorii PCCOCS, rezultatele au relevat și faptul că substanța solidă, cu aspect de praf, este heroină. Pe piața neagră, costul acesteia ar cifra aproximativ 200.000 de lei”, informează PCCOCS.

Ofițerii Serviciului Vamal s-au autosesizat și au pornit urmărirea penală pentru contrabandă, păstrarea și transportarea drogurilor în proporții deosebit de mari. Investigațiile continuă și sub acest aspect, conexat la dosarul penal de bază.

Reamintim că urmare a documentării efectuate timp de 9 luni de Serviciul Vamal și Serviciul de Informații și Securitate, sub conducerea PCCOCS, oamenii legii au stabilit faptul că mărfurile de larg consum era introduse în țară prin regiunea transnistreană și depozitate în localitățile din Zona de Securitate. De aici, bunurile erau preluate de alți membri ai grupării infracționale, care le transportau pe teritoriul controlat de autoritățile constituționale ale Moldovei, cu utilizarea plăcuțelor de înmatriculare false și prin eludarea posturilor vamale interne de control.
 
PCCOCS

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *