Social

Trei bărbați – cercetați de Poliția de Frontieră: Au fost depistați cu acte românești falsificate la hotar

Trei bărbați sunt documentați de către Poliția de Frontieră pentru deținerea și folosirea actelor oficiale falsificate. Aceștia au fost depistați în ultimele 24 de ore, în cadrul controlului de la trecerea frontierei, transmite Jurnal.md.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni s-a prezentat printre pasagerii cursei regulate „Germania – Moldova” un bărbat cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și României. Astfel, în urma controlului, asupra acestuia a fost depistat un permis de conducere românesc, cu semne de falsificare. La audiere, persoana a declarat că și-a perfectat ilegal permisul în Germania, achitând 300 de euro.

În punctul de trecere a frontierei Cahul au fost identificați printre pasagerii unei mașini de ocazie, doi conaționali care dețineau cărți de identitate românești, suspecte a fi contrafăcute. Ambii cetățeni au recunoscut că își cumpărase documentele, fiecare oferind câte 150 de euro. 

Totodată, potrivit Poliției de frontieră, cazurile sunt cercetate sub toate aspectele legale. Actele falsificate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *