Politică

Trolii pro-ruși răspândesc frica! Ministerul Apărării îndemnăm oamenii să nu se „panicheze” atunci când văd vehicule militare

Ministerul Apărării face apel către cetățeni să nu se alarmeze în cazul în care vor vedea tehnică militară deplasându-se pe drumuri. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului, s-a încheiat exercițiul multinațional „Scutul de Foc 2022”, iar tehnica militară urmează să se întoarcă de la centrele de instruire la locurile de dislocare permanentă.

„Vă rugăm să nu vă panicați atunci când veți vedea, pe parcursul următoarelor zile, vehicule militare care aparțin Armatei Naționale deplasându-se pe drumurile naționale și să nu distribuiți imaginile în mediul online, pentru a evita apariția știrilor false”, se spune în comunicatul Ministerului.

Exercițiul „Scutul de foc 2022” a început la 19 septembrie, la Centrul de Instruire al Armatei Naționale de la Bulboaca. La el au participat militari ai Armatei Naționale, reprezentanți ai structurilor de forță din Republica Moldova, militari din România și Statele Unite ale Americii. Exercițiul are loc în fiecare an, începând din 2015.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *