Actualitate

Ultima oră! Chișinăul iese de sub cod portocaliu de alertă epidemiologică și trece sub cod galben

În contextul sărbătorilor de iarnă, CESP Chișinău atenționează agenții economici din domeniul HoReCa și organizatorii de activități să limiteze organizarea meselor festive și a petrecerilor corporative.

În cazul organizării unor astfel de evenimente, vor fi obligatorii următoarele reguli: ocuparea până la 50% din capacitatea sălii, păstrarea distanței fizice între scaune și mese, accesul doar cu prezentarea certificatului COVID-19.

În cadrul evenimentelor organizate de sărbători, inclusiv concerte și târguri, vor fi obligatorii următoarele reguli: purtarea măștii de protecție; consumul alimentelor și al băuturilor fierbinți doar în locuri special amenajate; respectarea distanței fizice de 1 metru între persoane; certificat COVID-19 pentru personalul și comercianții de la evenimentele festive și târguri; amplasarea tarabelor la o distanță de cel puțin 5 metri, a meselor – de cel puțin 3 metri.

De asemenea, în dar vor primi și beneficiarii de asistență socială (serviciul de alimentare) pachete cu produse alimentare, în schimbul prânzurilor calde, în perioada 1 ianuarie – 31 martie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *