Actualitate

ULTIMA ORĂ. Omul lui Dodon, Vitalie Zaharia – va fi administratorul Î.S. „Poșta Moldovei”

Zaharia ocupă funcția de director general al Poștei Moldovei din data de 10 decembrie, 2019. El a mai fost și director al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO).

În ianuarie 2021, Directorul Poștei Moldovei Bălți, Vasile Guțu a venit într-o converință de presă cu mai multe acuzații în adresa lui Zaharia, spunând că în toamna anului 2020, atât el cât și ceilalți angajați ai Poștei Moldovei au fost obligați să participe activ în campania prezidențială alături de PSRM. Atunci Vasile Guțu a adus și copiile mesajelor din grupul creat pe Viber în care Zaharia le dădea tuturor indicații cum să facă agitație electorală prin intermediul poștei.

,,Iată unul din apeluri, sau unul din indicații. E vorba de a doua parte a companiei: – Trăiască Poșta Moldovei! Bună ziua colegi, suntem solicitați la maximum să ne implicăm în continuare pe ultima sută de metri în Campania Alegerilor, respectiv vin și eu cu rugămintea… și așa mai departe, este perioada foarte propice de a interacționa cu foarte mulă lume, pentru că este perioada achitării pensiilor și a altor plăți sociale. Eu am aici o sumedenie de astfel de indicații.”, susținea Vasile Guțu în luna Ianuarie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *