Social

Victor Chironda – candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar al Chișinăului

Victor Chironda este candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar al municipiului Chișinău, a anunțat cu puțin timp în urmă președintele Platformei DA, Dinu Plângău, în cadrul unei conferințe de presă, transmite Jurnal.md.

„Împreună cu Victor Chironda, candidatul Platformei DA la Primăria Capitalei ne angajăm să desfășurăm o campanie constructivă, pozitivă și orientată spre soluții concrete. Vom avea doar promisiuni electorale argumentate, realiste și justificate. Totodată, Chișinăul și suburbiile au nevoie de o viziune strategică pe termen lung, un plan de modernizare a Capitalei. Anume acest aspect major ar putea să devină principala temă de campanie”, a declarat Dinu Plângău.

De asemenea, el a precizat că, pe lângă candidatura la funcția de Primar General al Capitalei, pentru Platforma DA, obiectivul politic major la alegerile locale din municipiu Chișinău este obținerea unui rezultat care să ne permită constituirea unei fracțiuni solide în cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

Victor Chironda are vârsta de 33 de ani, este expert în urbanistică, activist civic și a activat anterior în funcția de viceprimar al capitalei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *