Externe

Un bărbat a smuls cu dinții urechea unui trecător, După ce se uită prea mult la soția sa

Un bărbat a fost arestat 40 de zile pentru “amputarea treimii superioare a pavilionului urechii drepte cu leziuni permanente”.

O privire de prea multe ori aruncată către soția sa a declanșat atacul violent. Un bărbat de 31 de ani a fost arestat de poliția din Sondrio pentru că a mușcat urechea unui trecător pe o stradă din capitala Valtellina. Ofițerii au intervenit după-amiaza la semnalarea unei dispute între doi bărbați.

Dintr-o primă reconstituire a faptelor, a reieșit că bărbatul arestat a intervenit deoarece soția sa era deranjată de privirea insistentă a unui alt bărbat. În timpul discuției dintre cei doi bărbați, bărbatul de 31 de ani s-a năpustit brusc asupra celuilalt bărbat, atacându-l fizic și mușcându-l de partea superioară a urechii drepte.

Bărbatul agresat a fost transportat imediat la spitalul Sondrio și apoi a fost supus unui examen de specialitate în cadrul Secției de Otorinolaringologie. El a fost apoi externat cu un prognostic de peste 40 de zile pentru “amputarea treimii superioare a pavilionului urechii drepte cu leziuni permanente”. Având în vedere gravitatea extremă a incidentului, motivele triviale și condamnările anterioare semnificative (pentru rele tratamente în familie și violență și amenințare a unui funcționar public), agresorul, originar din Nigeria, a fost arestat pentru vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *