Externe

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și vine din anul 2671. Detalii despre evenimentele care urmează

“Călătorul în timp din 2714” împărtășește anul în care va fi inventată prima mașină a timpului
Eno Alaric, care pretinde că vizitează 2023 din anul 2714, a afirmat că prima mașină a timpului va fi testată cu succes în 2031 – dar va lăsa un om prins în capcană în 2045.

Un autoproclamat “călător în timp din 2714” a emis un avertisment detaliat cu privire la evenimentele care vor avea loc în următorul deceniu – inclusiv afirmații despre ceea ce va declanșa următoarea pandemie globală.

Eno Alaric, cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller, a câștigat peste 26.000 de urmăritori pentru că a postat avertismente despre presupuse evenimente viitoare.

Creatorul a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni.

Autoproclamatul călător în timp a susținut că are detalii despre evenimentele care se vor întâmpla în următorul deceniu – pe care le-a împărțit într-un videoclip în două părți.

Prima parte, raportată anterior de Daily Star, a oferit detalii despre ceea ce va provoca următoarea pandemie globală – inclusiv de unde va veni virusul.

Dar în a doua parte a oferit detalii despre momentul în care călătoria în timp va deveni posibilă pentru oameni.

Într-un clip de urmărire, Eno continuă: “2028: O mică gaură de vierme se deschide în apropierea planetei Marte. Gaura de vierme duce către o altă galaxie unde există o planetă 97% similară cu Pământul, permițându-ne să găsim un nou cămin.

“2029: Hyperloop este făcut public în mod oficial. Hyperloop permite călătoria în jurul lumii mult mai rapid decât avioanele. Acesta poate călători din Florida până la New York în 90 de minute.

“2030: Oamenii de știință dezvoltă o modalitate prin care oamenii pot comunica cu alte specii. Acest lucru ne permite să aflăm ce știu alte animale și să aflăm cât de inteligente sunt acestea cu adevărat. Majoritatea sunt la fel de inteligente ca și oamenii.

“2031: Primul test pentru a călători în timp are loc în Danemarca. Funcționează, dar este imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă. El a rămas blocat în 2045.

“2032: Orbita lui Mercur se schimbă la întâmplare și zboară direct în soare, lăsându-ne cu o planetă mai puțin în sistemul nostru solar.”

Telespectatorii au fost divizați de clip, aceștia luând comentariile pentru a dezbate dacă avertismentele sale ar putea să se adeverească.

Un utilizator a comentat: “Frate, nu mai face spoilere”.

Un altul a susținut: “Prima regulă a călătoriei în timp… despre care nu poți vorbi”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Minciuni capitaliste. Masina de calatorit in timp e la mine. Am sa-i aduc pe Stalin si Beria in zilele noastre ca apere Nistrul de atlantistii romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *