Actualitate

Un deținut periculos a evadat cu cătușele la mâini. Orașul este în ALERTĂ de securitate

Totul a început pe Calea Dorobanților din Timișoara, unde un echipaj de poliție l-a observat pe individ, în trafic, într-o mașină, împreună cu alți doi bărbați și o femeie. Cum îl căutau de multă vreme, oamenii legii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta.

În loc să oprească, șoferul a călcat pedală de accelerație, potrivit Opinia Timișoara. Polițiștii, doi la număr, au pornit în urmărirea autoturismului, care a intrat pe stradă Lalelelor, unde a lovit alte 3 mașini parcate și s-a înțepenit în drum.

Cei patru, toți de etnie romă, au coborât în viteză din Mercedes și au fugit care încotro. Cei doi polițiști au reușit să-l imobilizeze pe cel pe care îl căutau și au apucat să-i încătușeze o mână, când, de nicăieri au apărut 15 romi care i-au înconjurat pe oamenii legii și au început să-i îmbrâncească, să-i amenințe și să-i înjure.

Profitând de vânzoleala, fugarul, cu cătușele prinse de o mână, a reușit să fugă și s-a strecurat în curtea unei case de pe Matasarilor, unde au ajuns în goană și ceilalți care erau cu el în autoturism. Polițiștii au apucat să cheme ajutoare.

Zona a fost blocată de polițiști de la Secția 1, de jandarmi și luptătorii trupelor de intervenție care s-au apucat să scotocească locul în căutarea bărbatului. Se pare că acesta a dispărut sărind gardul din spatele curții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *