Actualitate

Un deținut periculos a evadat cu cătușele la mâini. Orașul este în ALERTĂ de securitate

Totul a început pe Calea Dorobanților din Timișoara, unde un echipaj de poliție l-a observat pe individ, în trafic, într-o mașină, împreună cu alți doi bărbați și o femeie. Cum îl căutau de multă vreme, oamenii legii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta.

În loc să oprească, șoferul a călcat pedală de accelerație, potrivit Opinia Timișoara. Polițiștii, doi la număr, au pornit în urmărirea autoturismului, care a intrat pe stradă Lalelelor, unde a lovit alte 3 mașini parcate și s-a înțepenit în drum.

Cei patru, toți de etnie romă, au coborât în viteză din Mercedes și au fugit care încotro. Cei doi polițiști au reușit să-l imobilizeze pe cel pe care îl căutau și au apucat să-i încătușeze o mână, când, de nicăieri au apărut 15 romi care i-au înconjurat pe oamenii legii și au început să-i îmbrâncească, să-i amenințe și să-i înjure.

loading...

Profitând de vânzoleala, fugarul, cu cătușele prinse de o mână, a reușit să fugă și s-a strecurat în curtea unei case de pe Matasarilor, unde au ajuns în goană și ceilalți care erau cu el în autoturism. Polițiștii au apucat să cheme ajutoare.

Zona a fost blocată de polițiști de la Secția 1, de jandarmi și luptătorii trupelor de intervenție care s-au apucat să scotocească locul în căutarea bărbatului. Se pare că acesta a dispărut sărind gardul din spatele curții.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.