ROMÂNIA

Un secretar de stat din România afirmă că Maia Sandu și PAS n-ar fi reușit să scoată R. Moldova din zona gri și nu i-au schimbat parcursul

În discursul său la deschiderea reuniunii Comisiei Comune pentru Integrare Europeană a Parlamentului român și a Legislativului de la Chișinău, secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a menționat că autoritățile din Republica Moldova „au acum șansa unică de a scoate țara din zona gri și de a-i schimba definitiv parcursul”.

Cu toate acestea, afirmațiile făcute de Dupu ridică întrebări cu privire la eficacitatea reformelor în timpul mandatului actualului președinte, Maia Sandu, care a reușit totuși să obțină statutul de țară candidată la Uniunea Europeană pentru Republica Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Turcia, candidata de >20 ani. Peste 20 de ani vorbiti din nou Ruseste, asta este realizarea ei. Politicienii vostri NU VOR UNIREA, ca cei din Bucuresti vor sa-si mentina scaunele calde. Cum scriti Moldova in Rusa? Pregatiti hartile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *