Lumea

Un tribunal a hotărât că a numi un bărbat „chel“ e considerat a fi hărțuire sexuală

Un tribunal din Marea Britanie a decis că a numi un bărbat „chel“ e considerat a fi hărțuire sexuală.

Decizia tribunalului vine în cazul unui electrician veteran cu angajatorii săi. Tony Finn, în vârstă de 64 de ani, a susținut că a fost victima hărțuirii sexuale când colegul său a spus că este un „chel”.

Un bărbat numit „chel” este hărțuire sexuală, a decis un tribunal pentru muncă.

Tony Finn, în vârstă de 64 de ani, a susținut că a fost victima hărțuirii sexuale atunci când colegul său din firma de producție a spus că este „chel”. Instanța de la Sheffield a comparat acest lucru cu atunci când cineva menționează sânii unei femei.

Hotărârea a fost luată de un grup de trei judecători care la rândul lor aveau calviție.

Tony Finn a fost concediat în mai anul trecut de la British Bung Company, cu sediul în West Yorkshire, unde lucrase timp de 24 de ani fără a avea „abateri de comportament”.

Acesta a spus tribunalului despre mai multe incidente în care termenul a fost folosit și se temea de violență. Colegul său a negat folosirea termenului și a spus: „Nu l-am amenințat pe Tony”, conform The Mirror.

Ce s-a întâmplat în Moscova cu bărbatul care avea pantofi cu albastru și galben. Rușii au considerat că susține Ucraina

Un tribunal din Moscova a amendat joi un bărbat pentru că a purtat adidași galbeni și albaștri, despre care autoritățile ruse au spus că este un semn de sprijin pentru Ucraina, potrivit News Week.

Cu toate acestea, avocatul bărbatului, Ilya Utkin, a spus că clientul său în vârstă de 40 de ani nu a fost implicat în protest și că a cumpărat cadouri pentru familia sa, potrivit Radio Europa Liberă, care a citat și reportaje din surse de știri ruse The Insider și MSK1.ru.

Bărbatul a fost amendat cu 10.000 de ruble la Tribunalul Districtual Butyrsky și inițial a fost oprit de poliție pe 6 martie – o zi în care în oraș aveau loc manifestații majore împotriva războiului, care au văzut aproape 2.000 de oameni reținuți, a menționat Radio Europa Liberă.

Amenda de la Moscova vine pe măsură ce invazia Rusiei în Ucraina se prelungește de aproape două luni și după ce țara a reținut mii de oameni acuzați că au manifestat împotriva războiului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *