Lumea

Un tribunal a hotărât că a numi un bărbat „chel“ e considerat a fi hărțuire sexuală

Un tribunal din Marea Britanie a decis că a numi un bărbat „chel“ e considerat a fi hărțuire sexuală.

Decizia tribunalului vine în cazul unui electrician veteran cu angajatorii săi. Tony Finn, în vârstă de 64 de ani, a susținut că a fost victima hărțuirii sexuale când colegul său a spus că este un „chel”.

Un bărbat numit „chel” este hărțuire sexuală, a decis un tribunal pentru muncă.

loading...

Tony Finn, în vârstă de 64 de ani, a susținut că a fost victima hărțuirii sexuale atunci când colegul său din firma de producție a spus că este „chel”. Instanța de la Sheffield a comparat acest lucru cu atunci când cineva menționează sânii unei femei.

Hotărârea a fost luată de un grup de trei judecători care la rândul lor aveau calviție.

Tony Finn a fost concediat în mai anul trecut de la British Bung Company, cu sediul în West Yorkshire, unde lucrase timp de 24 de ani fără a avea „abateri de comportament”.

Acesta a spus tribunalului despre mai multe incidente în care termenul a fost folosit și se temea de violență. Colegul său a negat folosirea termenului și a spus: „Nu l-am amenințat pe Tony”, conform The Mirror.

Ce s-a întâmplat în Moscova cu bărbatul care avea pantofi cu albastru și galben. Rușii au considerat că susține Ucraina

Un tribunal din Moscova a amendat joi un bărbat pentru că a purtat adidași galbeni și albaștri, despre care autoritățile ruse au spus că este un semn de sprijin pentru Ucraina, potrivit News Week.

Cu toate acestea, avocatul bărbatului, Ilya Utkin, a spus că clientul său în vârstă de 40 de ani nu a fost implicat în protest și că a cumpărat cadouri pentru familia sa, potrivit Radio Europa Liberă, care a citat și reportaje din surse de știri ruse The Insider și MSK1.ru.

Bărbatul a fost amendat cu 10.000 de ruble la Tribunalul Districtual Butyrsky și inițial a fost oprit de poliție pe 6 martie – o zi în care în oraș aveau loc manifestații majore împotriva războiului, care au văzut aproape 2.000 de oameni reținuți, a menționat Radio Europa Liberă.

Amenda de la Moscova vine pe măsură ce invazia Rusiei în Ucraina se prelungește de aproape două luni și după ce țara a reținut mii de oameni acuzați că au manifestat împotriva războiului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.