Război

Un viceprimar colaboraționist din Zaporojie și soția sa, șefă a comisiei pentru referendumul de anexare la Rusia, au fost lichidați

Oleg Boiko, adjunctul șefului administrației pro-ruse din orașul Berdiansk, din regiunea Zaporojie, și soția sa, Liudmila, au fost uciși vineri, 16 septembrie, relatează publicația rusă Kommersant.

Viceprimarul Oleg Boiko supraveghea problemele legate de locuințe și servicii comunale, iar soția sa conducea comisia înființată pentru organizarea referendumului privind anexarea regiunii la Rusia.

”Adjunctul șefului administrației militaro-civile a orașului Berdiansk și soția sa au fost uciși în apropierea garajului lor”, a transmis pe Telegram Vladimir Rogov, șeful administrației pro-ruse a regiunii.

El a acuzat regimul de la Kiev de comiterea unor ”crime sângeroase” în teritoriile eliberate, însă nu a dat mai multe detalii despre dublul asasinat. Rogov a precizat că o investigație este în curs, cerându-le locuitorilor care au informații să le furnizeze urgent Poliției.

Tot vineri, autoritățile separatiste din Lugansk au anunțat că Procurorul general al republicii și adjuncta sa au murit în urma unui atac cu bombă comis în sediul instituției în care lucrau.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *