Actualitate

Unul din şefii Mafiei din Napoli a evadat dintr-o închisoare din Uruguay. Metoda genială folosită

Regele cocainei din Milano a evadat din inchisoare in Uruguay printr-o metoda incredibila. Rocco Morabito a evadat alaturi de alti trei detinuti printr-o gaura din acoperisul inchisorii centrale din Montevideo. Apoi, evadatii au jefuit o casa din apropiere, a dezvaluit ministrul de interne din Uruguay.

Rocco Morabito era capul celebrei organizatii ‘Ndrangheta, cel mai puternic grup de crima organizata din Italia, responsabil cu traficul a 80% din cocaina din Europa.

Morabito a fost arestat in 2017 in Uruguay dupa ce a locuit acolo timp de 13 ani cu nume fals. Mafiotul isi astepta extradarea in Italia in momentul in care a evadat.

Inainte sa fie arestat, Morabito traia in lux in Uruguay, intr-o vila din zona Punta del Este, unde era considerat un cetatean model de catre vecinii sai care nu-i stiau trecutul.

Politistii din Uruguay i-au gasit pasaport brazilian cand l-au arestat cu numele Francisco Attilio Capelletto Souza. Avocatul sau sustinea ca Morabito avea o viata obisnuita fara activitati criminale inca din 1994 si a cerut eliberarea lui.

Politia din Uruguay au demarat cautari intensive in toata tara si au alertat populatia.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *