Justiție

Va reuși Maia Sandu să-l bage în pușcărie pe Igor Dodon?

Toată campania prezidențială și parlamentară a celor din PAS a fost în jurul ideii: „să plece hoții”. Acum, având puterea totală, Președinția, Parlamentul și Guvernul, cei din PAS, dar în special Maia Sandu are misiunea dificilă să pună în practică promisiunile electorale și să atingă nivelul uriaș al așteptărilor societății.

Să câștigi alegerile este ușor – să transformi R.M. dintr-un stat eșuat în unul de succes, „oleacă” mai greu

Misiunea celor din PAS este una extrem de dificilă, nu doar pentru că așteptările sunt uriașe, dar pentru că problemele sunt atât de mari, încât toată această emoție și dragoste față de Maia Sandu se poate ușor transforma în altceva.

Evident, că în câțiva ani nu se vor putea mări salariile la 15 000, nimeni de fapt nimeni nici n-a votat pentru asta. Votul a fost dat ca PAS să măture odată și pentru totdeauna de la vârful piramidei bandiții și hoții. Iar niciun politician din R. Moldova nu simbolizează mai tare corupția, decât Igor Nicolaevici Dodon. Cât timp Igor Dodon va veni la ședințe parlamentului și ne va lumina cu filosofiile lui de la Sadova, societății îi va fi tot mai greu să accepte că PAS și Maia Sandu chiar au câștigat alegerile.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *