Ultima oră

Valentina Buliga: “Este important să creștem nivelul de încredere a populației în sistemul de asistență socială și în serviciile sociale”

Sarcina principală la această etapă este de a elabora politici direcționate spre necesitățile reale ale populației ce țin de protecția socială , a menționat Valentina Buliga. Ministrul a cerut șefilor de instituții prestatoare de servicii sociale să dea dovadă de corectitudine și onestitate în munca de zi cu zi. ”Este important să creștem nivelul de încredere a populației în sistemul de asistență socială și în serviciile sociale", a mai afirmat Valentina Buliga.

”Sarcina noastră este ca oamenii să primească asistență socială și servicii sociale la timp și cât mai aproape de mediul lor de trai”, a specificat dna ministru.

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei a cerut maximă responsabilitate la elaborarea bugetului instituțiilor pentru anul 2014 și maximă transparență în cheltuirea banilor publici. De asemenea, a atenționat șefii instituțiilor să atragă atenție deosebită la pregătirile de sezonul rece a anului. ”Beneficiarii au drepturi garantate la hrană, sănătate și condiții bune de viață și noi trebuie să le asigurăm ”, a accentuat Valentina Buliga.
 
sursa: 24h.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *