Politică

Vești bune! Poliția a făcut curat în centrul Chișinăului. Corturile „protestatarilor” au fost scoase de mascați

Cele aproximativ 60 de corturi instalate în urma protestului de astăzi, 16 octombrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare au fost demontate de către forțele de ordine.

Din imaginile video publicate în mediul online putem observa cum sute de mascați dau buzna în centru Capitalei pentru a ridica corturile, iar protestatarii nu au opus rezistență.

Mai mult, după ce au eliberat bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, trupele speciale au trecut și în fața Președinției, dar și a Parlamentului, unde sunt luate pe sus corturile cu tot cu lucrurile personale ale oamenilor, aflate în aceste locuințe provizorii.

Prin urmare, zeci de oameni din diferite localități din republică au rămas în stradă și nu știu unde vor dormi la noapte.

Poliția R. Moldova a venit cu o notă informativă prin care anunță că „s-a aflat la datorie și a asigurat ordinea și securitatea publică la acțiunea de protest de astăzi la care au participat în jur de 6.000 de persoane. S-a constatat că organizatorii protestului au încălcat intenționat cerințele stabilite anterior în cadrul ședinței comune dintre ei, Primăria mun.Chișinău și Poliție”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Grupul criminal Sor si Dinu Turcanu au crezut ca pot face ce vor nepedepsiti.
    Cum au furat miliardul nepedepsiti,asa vor da jos guvernarea nepedepsiti.
    Dar au dat in bara !
    Da,ordinea trebuia facuta chiar un pic mai devreme dar politia iau lasat sa faca
    dezordine ca sa vada toata lumea ca e timpul sa opreasca banditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *