Internațional

VIDEO. Accident șocant pe autostradă: O mașină a ”zburat” câțiva metri după ce roata desprinsă de la un alt autoturism i-a tăiat calea

Un automobil Tesla care se deplasa recent pe o autostradă din California a surprins unul dintre cele mai șocante accidente rutiere filmate vreodată, care pare desprins dintr-un film.

Un automobil Kia Soul a fost aruncat în aer de roata care a sărit de la un pickup Chevy Silverado pe care îl depășea pe o autostradă. După ce a aterizat, mașina a mai fost lovită o dată de aceeași roată care a provocat accidentul, scrie Thedrive.com.

Cu toate că Soul nu este chiar un vehicul ușor, având o greutate de aproape 1,3 tone, este impresionant cât de sus a fost aruncată în aer mașina Kia după impactul cu roata.

Pasagerii ambelor automobile au supraviețuit. Șoferul mașinii Kia a reușit să iasă din mașină pe propriile picioare, potrivit proprietarului mașinii Tesla care a filmat incidentul.

Mașina de la care a sărit roata era modificată. Roțile ieșeau mult în exterior, iar garda la sol era înălțată. Este posibil ca accidentul să fi fost cauzat chiar de aceste modificări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *