Actualitate

VIDEO/ Au furat mașina ca să se plimbe iar acum riscă închisoare

Polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 29 de ani, care a comunicat că i-a fost sustras automobilul de marca „Volkswagen Golf 3”, pe care l-a parcat pe str. Piața Mării Adunări Naționale. Prejudiciul cauzat victimei constituie 50 000 de lei, scrie Echipa.md.

Polițiștii, imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili locul aflării automobilului, dar și suspecții care au comis infracțiunea.

Astfel, ca urmare a măsurilor întreprinse de forțele de ordine, suspecții au fost reținuți, iar mașina a fost găsită abandonată pe o stradă din capitală. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că au observat că automobilul este descuiat, iar cheile se aflau în contact, astfel luând mașina pentru a se plimba.

Tinerii sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192/1 CP „Răpirea mijlocului de transport”, care, conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *