CSI / RusiaRăzboi

VIDEO. Comentator politic la televiziunea rusă: Afirmațiile Moscovei privind încrederea în război au ”fost o poveste de adormit copii”

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu comentatorul politic rus Maxim Yușin, care susține că Ucraina râde de țara sa și că Rusia nu poate fi învinovățită decât de ea însăși, relatează Sky News.

Într-un clip împărtășit de jurnalistul BBC Francis Scarr, Yusin a declarat că mulți au văzut imaginile care au apărut din orașul portuar Herson, situat în sudul Ucrainei, inclusiv cele în care trupele armate ucrainene dărâmă panouri publicitare amplasate în regiune de către trupele rusești.

Acesta a continuat să descrie cum persoane din Ucraina au schimbat cuvintele înscrise pe panouri din „Cu Rusia pentru totdeaun”” în ”Cu Rusia până în noiembrie”.

„Este de două ori mai neplăcut atunci când noi înșine le oferim un pretext pentru a ne ridiculiza”, a declarat Yușin.

În continuare, el a întrebat de ce Rusia „s-a pus singură în situația asta”.

„A fost o poveste de adormit copii! Acele afirmații de încredere nefondată care continuă să fie auzite des la televizor în țara noastră”.

În imaginile video, Yusin a continuat să ironizeze experții de televiziune care au afirmat anterior că Rusia va ajunge la granița cu Polonia și a spus că sunt „clovni”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *