CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Cum explică propagandista favorită a lui Putin eșecul armatei ruse pe front. „Protejăm un popor fratern. Ucraina să nu sufere”

Propagandista rusă Margarita Simonian a găsit o nouă explicație pentru eșecul invaziei Ucrainei de către armata rusă. La postul NTV, aceasta a declarat că Putin și autoritățile ruse consideră poporul Ucrainei „frate” în raport cu Rusia și, se pare, de aceea duc un război cu ”jumătate de inimă” pentru ca „Ucraina să nu sufere”.

Un fragment al declarației sale a fost publicat pe pagina de Twitter a bloggerul rus de opoziție Rustem Adagamov.

Simonian susține că slăbiciunea armatei ruse în Ucraina se explică prin marea dragoste a Federației Ruse pentru ucraineni.

„În Ucraina abia facem față, ne luptăm pe călcâie. Vorbim despre teritoriul Ucrainei, pe care președintele nostru și poporul nostru îl consideră un popor fratern. Cu care ne leagă o istorie comună, un sânge comun, un al Doilea Război Mondial comun și, prin urmare, încercăm să luptăm în așa fel încât să provocăm un rău minim”, a spus aceasta.

În același timp, orașele ucrainene sunt distruse până la pământ, mii de civili sunt uciși, dar propagandista preferă să nu observe „adevărul incomod”.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *