Actualitate

(Video) Cum răspunde Andrei Năstase la întrebarea: De ce l-ați pus pe cumătru dvs Gheorghe Bălan, șeful Poliției Naționale?

Astăzi în fața Parlamentului, fiind întrebat de un cetățean de ce l-a numit pe cumătru său șef la IGP, Năstase a pus capul în pământ și a preferat să tacă… (vedeți video mai jos).

Liderul Platformei DA nu este singurul caz de genul dat. Și ministrul de Externe, Nicu Popescu, practic a făcut la fel: fără nici un concurs, fără nimic, acesta l-a pus pe nașul său Andrei Popov, șef al cabinentului la Ministerul Afacerilor Externe. De menționat că lidera PAS Maia Sandu a fost cea care critica cel mai mult Partidul Democrat că promovează în funcții persoane dociele, iar acum vedem că domna premier face exact la fel în guvernul pe care l-a preluat.

Amintim că blocul ACUM a venit la guvernare după ce s-au aliat cu Partidul Socialiștilor și cu Igor Dodon. Formarea alianței a fost coordonată de vicepremierul rus Dmitri Kozak, iar guvernul condus de Maia Sandu a fost salutat de Vladimir Putin.

Pe lângă faptul că Bălan este cumătrul lui Andrei Năstase, în luna ianuarie 2019 acesta a fost eliberat din funcția de judecător la Judecătoria Chișinău, de către șeful statului Igor Dodon, în legătură cu abateri de serviciu. Culmea este că ACUM tot Dodon l-a acceptat pe Balan șef al IGP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *