Actualitate

VIDEO/ Doi bărbați au fost reținuți pe urme fierbinți de către poliție și procurori, pentru atac tâlhăresc și furturi

Mai exact, activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de angajații poliției pe parcursul lunilor august-septembrie, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea suspecților în comiterea a cel puțin cinci cazuri de furturi din locuințe și un caz de atac tâlhăresc, care au fost comise pe teritoriul municipiul Chișinău.

„Suspecții identificau locuințele în care se aflau bunuri de preț și urmăreau după ea câteva zile. După ce proprietarii plecau de acasă aceștia prin culegere de chei intrau și sustrăgeau bunurile de preț ( bijuterii din aur, argint, mijloace bănești și tehnică). Prejudiciul cauzat părților vătămate se ridică la 500 000 mii de lei”.

Acțiunile infractorilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta blocurilor de locuit cât și din preajma lor. „Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt și tâlhărie.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la 4 la 10 ani”.

Polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea figuranților în comiterea infracțiunilor și stabilirea altor persoane implicate în activitatea infracțională. 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *