Război

VIDEO. Explozii la Harkov, Vinița, Herson, Poltava. În Ucraina au fost declanșate alerte de raid aerian

În această dimineață, în Harkov, au început a se auzi explozii. Potrivit primarului orașului, Igor Terekhov, Rusia bombardează instalațiile de infrastructură. „Cer tuturor să fie cât mai atenți și să rămână în adăposturi, dacă este posibil”, a declarat el.

De asemenea, se aud explozii și în apropiere de frontiera Republicii Moldova – în regiunile Poltava și Vinița.

Este bombardat și Dnepropetrovskul.

Între timp, alertele de raid aerian se extind în toate regiunile Ucrainei. Potrivit presei ucrainene, există riscul cu Rusia să lanseze atacuri cu rachete. Ucrainenii sunt îndemnați să nu ignore alertele.

„Vin primele rachete. Nu ignorăm alarma. Așteptăm aproximativ 60 de rachete. De asemenea, cred că apărarea noastră aeriană va doborî cel puțin 50+”, a declarat șeful Administrației Regionale de Stat Mykolaiv Vitaly Kim, a avertizat despre acest lucru.

Și reprezentanții autorităților locale din Jîtomir au avertizat despre amenințarea unui atac masiv cu rachete.

La Kiev și în regiune se aud explozii. Potrivit informațiilor preliminare, atât în ​​capitala ucraineană, cât și în regiune, apărarea aeriană funcționează.

„Locuitori ai regiunii Kiev! Apărarea aeriană lucrează în regiune. Inamicul atacă masiv Ucraina. Pericol sporit. Ne adăpostim”, a scris șeful departamentului de poliție din Kiev, Oleksiy Kuleba.

Forțele de apărare aeriană lucrează la Kiev, a confirmat administrația militară a orașului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *