Film

VIDEO /// Filmul CADOUL, regizat de Dumitru Grosei, a câștigat Pan-Hellenic Distribution Award în cadrul Big Bang International Short Film Festival 2019

Filmul a mai fost selectat să participe și în faza a doua a concursului, care se numește ”Audience Award”, a cărui premiu va consta în 300 de euro și într-un alt contract de distribuție pe sezonul 2020-2021în toată Grecia, în aceleași rețele de cinematografe.

Până acum filmul CADOUL a acumulat 30 selecții oficiale, 3 nominalizări și 3 premii la diverse Festivaluri Internaționale de Film din toată lumea, a avut contract de distribuție la Teleradio Moldova, precum și la alte televiziuni și platforme VOD din România, Italia și Australia.

Amintim că pentru regizorul Dumitru Grosei acesta este al treilea premiu în luna iunie. La începutul lunii iunie el a mai câștigat și alte două premii: Gagara de Aur” la cea de a XXIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film și TV ”TO SAVE AND PRESERVE” cu filmul REÎNTOARCEREA și ”Cel mai bun scenariu” cu proiectul cinematografic IONEL ȘI MARICICA la International Film Festival Golden Frame din Kharkov, Ukraina.

Sinopsis:
Un copil primește de la tatăl său drept cadou de Crăciun un binoclu, dar băiatul vrea mai mult, el vrea să meargă cu tatăl la vânătoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *