Actualitate

VIDEO /// Imagini șocante cu Angela Merkel la întâlnirea cu Președintele Ucrainei

Incidentul s-a consumat la primirea noului Președinte al Ucrainei la Berlin, când garda i-a prezentat onorul. În timp ce se intonau imnurile celor două țări, Angela Merkel a început să tremure puternic.

În timp ce picioarele îi tremurau violent, ea dădea semne că abia poate sta pe picioare. Deși a avut această reacție, Cancelarul Germaniei a rămas pe loc, ascultând imnurile țării sale și al Ucrainei. Președintele Volodimir Zelensky a observat că liderului german i s-a făcut rău, dar nu a spus nimic.

Angela Merkel a tremurat mai bine de un minut. Apoi a dat semne că și-a revenit când a început să meargă pe covorul roșu, cu președintele ucrainean, pentru a da onorul gărzii.

”Am băut cel puţin 3 pahare de apă”
La conferința de presă de după întâlnirea tete-a-tete, Cancelarul german a fost întrebat despre incident.

”De atunci am băut cel puțin 3 pahare de apă, e evident că avaem nevoie, iar acum sunt foarte bine”, a răspuns Angela Merkel.

Incidentul însă stârnește îngrijorare în Germania, cu privire la starea de sănătate a cancelarului, spune Der Spiegel. Angela Merkel a avut o reacție asemănătoare zilele trecute, în Mexic, unde era însă o caniculă greu de suportat.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *