CSI / RusiaRăzboi

VIDEO. O mașină ”folosită de ruși” a fost aruncată în aer în centrul orașului Melitopol, ocupat de Rusia

Vineri, un autoturism a fost aruncat în aer în centrul orașului Melitopol din regiunea Zaporojie, la ora actuală ocupat de ruși, transmite Ukrainska Pravda și TASS. De asemenea, informația a fost confirmată și de primarul ucrainean Ivan Fedorov și Vladimir Rogov, un oficial regional pro-rus. Deocamdată, nu este clar care este numărul victimelor și starea acestora.

„A avut loc o explozie puternică în centrul orașului Melitopol. Potrivit martorilor oculari, o mașină folosită de ruși a explodat. În ceea ce privește pasagerii și starea lor, informațiile sunt în curs de clarificare!”, a scris Ivan Fedorov, primarul Melitopolului.

Vladimir Rogov, un oficial instalat de Moscova în partea ocupată de Rusia din regiunea Zaporojie, a scris pe Telegram că potrivit informațiilor preliminare, la ora 12:13, o mașină a fost aruncată în aer în centrul orașului Melitopol, la intrarea în Parcul Gorki.

Ulterior, pe rețelele de socializare au început a circula clipuri video și fotografii la locul exploziei, în timp ce unele surse rusești susțin că „sabotorii au aruncat în aer o mașină în care se aflau două persoane din serviciile speciale rusești. Ambii au fost grav răniți, unuia dintre ei i-a fost smuls un membru”, însă informațiile nu au fost confirmate de niciun oficial momentan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *