Actualitate

VIDEO/ O navă plină cu mașini de lux plutește în derivă în mijlocul Atlanticului

Incendiul a izbucnit miercuri, în timp ce nava se afla în Atlanticul de Nord, transportând autoturisme de lux, între care Porsche, de la Emden, Germania, la Davisville, Rhode Island.

Focul a izbucnit în cala de marfă, s-a extins și i-a forțat pe toți cei 22 de membri ai echipajului să abandoneze nava. Echipajul a fost ridicat în siguranță de marina portugheză.

Proprietarii navei au anunțat că vor aduce un remorcher pentru a transporta vasul. Înmatriculată în Panama, Felicity Alice este operată de linia de transport maritim japoneză Mitsui O.S.K. La bord se aflau 3.965 de vehicule Volkswagen, potrivit Bloomberg.

Compania-mamă a Volkswagen își produce marca Volkswagen, precum și modele Porsche, Audi și Lamborghini, care se aflau la bord.

Printre cei care și-au comandant un autoturism Porsche, care se afla pe Felicity Ace, se află și Matt Farah, realizatorul unor emisiuni TV cu profil auto la NBC. El și-a comandat un Porsche Boxster Spyder model 2022 și spune că nu știe nimic altceva decât că mașina se află pe nava în flăcări.

Marina portugheză a anunțat că incendiul continuă, iar o navă de patrulare oceanică rămâne la fața locului pentru a monitoriza nava abandonată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *