CSI / RusiaExterneRăzboi

VIDEO. Ocupanții ruși au bombardat un loc de joacă din Kiev. Un crater uriaș s-a format lângă tobogane și leagăne

Luni dimineața, 10 octombrie, un loc de joacă din centrul Kievului a fost bombardat de ruși. Pe rețelele sociale au fost distribuite imagini cu un crater uriaș format după explozie iar în apropiere se văd tobogane și leagăne.

„Parcul Șevchenko din centrul Kievului acum. Probabil cel mai aglomerat parc al orașului, de obicei plin de oameni și muzicieni de stradă”, scrie pe Twitter Matthew Luxmoore.

El a adăugat că explozia din parcul de joacă a avut loc exact la oră de vârf, când oamenii se grăbeau spre serviciu.

Anton Gerashchenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, a postat luni pe Twitter fotografii cu ceea ce pare a fi un loc de joacă, însoțite de mesajul: „Loc de joacă pentru copii în centrul Kievului după atac”.

Menționăm că mai multe explozii puternice au fost auzite luni dimineaţa în centrul Kievului, capitala Ucrainei, iar exploziile au avut loc în jurul orelor locale 08:15.

De asemenea, au răsunat sirenele de alertă, însă mai multe zeci de minute după explozii.

„Mai multe explozii (au avut loc) în districtul Şevcenko (Şevcenskivskii), în centrul capitalei”, a anunţat la rândul său, pe mesageria Telegram, primarul capitalei Vitali Kliciko.

”Detalii mai târziu”, a adăugat el, potrivit Reuters.

Martori citaţi de agenţia de presă britanică au informat despre un nor de fum negru înălţându-se deasupra clădirilor, iar un jurnalist al AFP a văzut numeroase ambulanţe în centrul Kievului, deplasându-se spre locurile unde au avut loc exploziile.

Serviciul de urgenţă a anunţat pentru radioul public Suspilne că exploziile au cauzat morţi şi răniţi, fără a face alte precizări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *