CSI / RusiaExterne

VIDEO. Premierul Albaniei, glume care îl vor enerva la culme pe Putin: A sunat familia lui Prigojin

Premierul Albaniei, Edi Rama, a făcut o serie de glume pe seama lui Vladimir Putin, după moartea lui Evhgheni Prigojin. Edi Rama a spus că Vladimir Putin a sunat familia lui Prigojin pentru a-și exprima condonleanțele, dar pentru că era pe alt fus orar, avionul nu decolase încă.

„Nu știu dacă ați auzit că Rusia are această negociere de a unifica fusurile orare fiindcă ei au o diferență de nouă ore între o parte a țării și cealaltă”, și-a început gluma premierul albanez la Forumul Strategic Bled din Slovenia,

„Iar prim-ministrul [rus Mihail Mișustin] a mers la Putin și i-a spus: ‘Domnule președinte, avem o problemă. Mi-am trimis familia în vacanță și i-am sunat să le spun noapte bună. Iar acolo e deja dimineață, ei sunt pe plajă. L-am sunat pe Olaf Scholz pentru a-l felicita de ziua de naștere iar el mi-a spus că a fost ieri. L-am sunat pe Xi Jinping de Anul Nou și el mi-a zis că încă e anul vechi’. Iar Putin a răspuns: ‘Da, mi s-a întâmplat și mie. Am sunat familia lui Prigojin să le spun că îmi pare rău pentru pierderea lor, dar avionul nu decolase încă’”, a glumit Edi Rama.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *