CSI / Rusia

VIDEO/ Propaganistul Kremlinului cere ca războiul din Ucraina să treacă la modul „turbo”: „Oamenii sunt dispuși să își cheltuiască proprii bani”

Propagandistul principal al Kremlinului, Vladimir Soloviov, afirmă că Rusia își va îndeplini obiectivele în Ucraina dacă președintele rus Vladimir Putin ordonă ca „operațiunea militară specială” să treacă la modul „turbo”.

După o introducere în care se declară profund impresionat de numărul rușilor care au participat la manifestațiile de „Ziua Victoriei” în al Doilea Război Mondial, Soloviov afirmă că „este clar că dacă este luată decizia și trecem de la operațiunea militară specială la o operațiune militară ne vom putea atinge obiectivele”, scrie Hotnews.ro.

Acesta amintește că „demilitarizarea” și „denazificarea”, precum și „libertate” pentru Donbas, se numără printre obiectivele pe care Rusia pretinde că le are în Ucraina, și totodată a ținut să sublinieze că obiectivul „ambițios”, anunțat pe 15 decembrie, este asigurarea securității Rusiei.

Soloviov pare să facă referire la lista de garanții de securitate cerute Occidentului de către Moscova la sfârșitul anului trecut, deși acestea au fost transmise pe 17 decembrie.

Vladimir Soloviov spune că rușii sunt dispuși să cheltuie din proprii bani pentru război

Soloviov se întreabă care este rostul discuțiilor despre mobilizare și decretarea stării marțiale, afirmând că Rusia poate câștiga războiul doar cu voluntarii care se înrolează benevol în forțele armate pentru a lupta în Ucraina.

Amintim că, în discursul său de „Ziua Victoriei” președintele Rusiei, Vladimir Putin nu a declarat război Ucrainei, după cum se așteptau numeroși analiști și oficiali occidentali, măsură care i-ar fi permis să decreteze mobilizarea generală.

„Există un număr incredibil de voluntari!”, exclamă Soloviov în timpul emisiunii difuzate miercuri seara, adăugând că acestora „trebuie doar să li se spună unde să se prezinte”.

„Oamenii sunt dispuși să își cheltuiască proprii bani ca să nu se prezinte cu mâna goală”, susține Soloviov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *