ActualitateSocial

VIDEO/ Reglări de conturi între două grupări, la Basarabeasca. Un bărbat a ajuns la spital iar două persoane au fost reținute

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înfipt cu o rangă metalică în piept, în urma unor altercații între două grupări, la Basarabeasca. În seara zilei de duminică, 26 iunie, poliția a fost alertată de medici, după care oamenii legii au identificat toți participanții la altercație. Ulterior au fost reținute două persoane, aceștia sunt bănuiți de huliganism agravat.

Astfel, potrivit Poliției, oamenii legii din Basarabeasca au fost anunțați de medicii de la spitalul raional de Urgență, în jurul orei 17:40, despre faptul că în secția internare a fost preluat un bărbat cu o plagă în regiunea pieptului. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al municipiului Chișinău, care a comunicat inițial că s-a rănit după ce a căzut pe o rangă metalică.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit, preliminar, că acesta a fost implicat într-un conflict care s-a iscat între mai multe persoane. În timpul discuțiilor s-a stabilit că ar fi fost vorba despre un conflict declanșat câteva zile mai devreme, la 24 iunie, între un prieten de-al victimei și un bărbat din Basarabeasca.

După conflict, prietenul victimei a revenit în Chișinău, după care s-a întors în Basarabeasca, la 26 iunie, cu scopul de a se răzbuna, fiind însoțit de încă trei prieteni de-ai săi, printre care și victima.

Astfel, ajunși la destinație, bărbații l-au găsit și l-au bătut pe bărbatul din Basarabeasca, după care au urcat în automobil și au plecat. Bărbatul maltratat a urcat pe o motocicletă și a pornit după cei care l-au bătut, luând cu el și o rangă metalică.

În timpul deplasării, la un moment dat, agresorii au tamponat cu mașina lor motocicleta, iar bărbatul din Basarabeasca a căzut jos și s-a rănit.

Cei patru bărbați din Chișinău și-au continuat deplasarea, însă automobilul a fost zărit de un alt locuitor al orașului Basarabeasca. Ultimul, văzând că mașina se deplasează haotic, a urmărit mașina pentru a o stopa. Acesta a spus Poliției că a oprit mașina celor din Chișinău pentru că a suspectat că șoferul ar fi în stare de ebrietate.

Mașinile au fost observate la ieșirea din orașul Basarabeasca de prietena motociclistului. Aceasta și-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav, a urcat în mașină și a pornit după ei.

În apropierea satului Iserlia, șoferii reușesc să stopeze mașina celor patru bărbați din Chișinău. Motociclistul a luat o rangă metalică, a deteriorat sticlele automobilului și l-a înfipt pe unul dintre bărbați în piept, după care victima a ajuns la spital.

Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate și aduse la Inspectoratul de poliție pentru a fi documentate.

Astfel, bărbații sunt cercetați penal pentru huliganism agravat.

Sursa: Replicamedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *