Actualitate

VIDEO // Renașterii Residence – cu un pas mai aproape de locuința visurilor tale

Complexul va fi construit din 15 etaje cu 3 nivele de parcare subterană. În total, la fiecare etaj vor fi câte 6 apartamente, iar blocul va fi dotat cu 2 ascensoare pe scară.

În acest complex rezidențial sunt planificate apartamente cu 1, 2 și 3 camere ce cuprind diverse metraje. Construcția este amplasată pe un teren de 35 de ari. Lângă complex se află Circul, grădinițe, școli, SPA centre, supermarkete etc.

La construcția blocului se folosește vata minerală de 10 cm. Printre caracteristicile speciale ale acestui material se numără buna rezistență termică, plus capacitatea de a îndepărta umezeala întâmplătoare și condensul.

Fiecare apartament va fi dotat cu o centrală termică marca BOSCH, care sunt considerate cele mai fiabile în clasa sa, sunt gândite până la cele mai mici detalii.

Priveliștea uimitoare spre CIRC și întreg orașul va putea fi admirată prin geamurile termopane Veko, care vor menține temperatura în casă, vă vor proteja de curenții de aer și vă vor oferi liniștea de care aveți nevoie într-o casă confortabilă.

Acest proiect imobiliar va dispune și de o curte privată, care va fi amenajată corespunzător unei zone de agrement, atât pentru copii, cât și pentru maturi.

Posibilitate de achitare în rate cu 30% prima rată iar restul sumei până la darea în exploatare – martie 2023.

Aflați chiar acum mai multe informații despre Renașterii Residence și programați o prezentare la numărul de telefon: 068 555 539

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *