Actualitate

VIDEO/ Și-a băgat vecinul în spital. Un bărbat din Chișinău riscă până la 12 ani de pușcărie

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 68 de ani a venit în ospeție la vecin care locuiește împreună cu suspectul. Ulterior aceștia fiind în stare de ebrietate între victimă și suspect s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, în urma căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri pe suprafața corpului cauzându-i leziuni corporale, iar suspectul a fugit de la fața locului.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 38 de ani. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

De menționat că suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice și furt.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 10 la 12 ani.

Sursa: echipa.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *