Actualitate

VIDEO/ Stoianoglo spune ce a vorbit cu Diacov: „Dacă aveți în vedere că el poate influența anumite procese, greșiți amarnic. Sunt niște relații omenești, mai mult nimic”

„Suntem cunoscuți cu domnul Diacov de mai mult de 25 de ani. Mi-am început activitatea profesională în cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, unde el a fost adjunctul procurorului municipiului. Din acea perioadă, noi suntem nu doar colegi de breaslă, dar suntem și prieteni. Demult n-am avut posibilitatea să mă întâlnesc cu el. În acea zi, pur și simplu am intrat, l-am salutat, i-am urat niște cuvinte înainte de sărbători și mai mult nimic. Avem relații prietenești, mai mult nimic. Domnul Diacov demult nu mai lucrează în sistemul procuraturii. Dacă aveți în vedere că el poate influența anumite procese, greșiți amarnic. Sunt niște relații omenești, mai mult nimic”, a declarat Stoianoglo.

Alexandr Stoianoglo a fost reținut pe 5 octombrie curent, iar după trei zile a fost plasat în arest la domiciliu, acest termen fiind prelungit de câteva ori. Începând din 10 decembrie, măsura preventivă a fost înlocuită cu eliberare provizorie sub control judiciar, pe un termen de 30 de zile. Acesta este cercetat penal pe cinci capete de acuzare – abuz de serviciu, corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Stoianoglo nu își recunoaște vinovăția.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *