InternaționalRăzboi

VIDEO. Ucraina: O rachetă a explodat în spatele unui jurnalist francez care transmitea în direct

O rachetă a explodat în spatele ziaristului francez Paul Gasnier, în momentul în care acesta se pregătea să intre în direct pentru TMC din orașul Kramatorsk, în Ucraina.

Echipa ziariștilor francezi – Paul Gasnier, Héloïse Grégoire și Théo Palfray – se află în estul Ucrainei, la Kramatorsk.

În momentul în care jurnalistul a început să vorbească în studio, o rachetă a lovit la mai puțin de un kilometru distanță de el, potrivit publicației ucrainene Pravda.

Jurnaliștii au schimbat locația și au revenit în direct, precizând că s-au ales doar cu o sperietură și că nimeni nu a fost rănit.

Transmisiunea în direct a avut loc pe 2 ianuarie, în jurul orei 20:00, ora Parisului. Un fragment din înregistrarea video a fost republicat ulterior de numeroase mijloace de informare în masă.

Tot în 2 ianuarie, Björn Stritzel, un jurnalist german de la Bild, a fost rănit ușor în apropierea liniei de contact din Ucraina.

Un jurnalist din Japonia a fost rănit în timpul unui atac cu rachete asupra Kievului în 31 decembrie. Anterior, jurnaliști italieni au fost ținta unor focuri de armă în apropiere de Herson.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *