Social

VIDEO. Un cuplu din Chișinău – reținuți de oamenii legii: Polițiștii au ridicat circa 1,9 kg de droguri

Un cuplu din Chișinău a fost reținut de oamenii legii, aceștia sunt bănuiți de comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari.

Astfel, conform datelor prezentate de IGP, cei doi sunt un bărbat în vârstă de 34 de ani și concubina sa de 24 de ani. De la începutul anului 2022, aceștia primeau substanțele narcotice prin contrabandă din Ucraina, în colete neînsoțite, pentru ca mai apoi să le vândă în cadrul unui magazin cu activitate pe internet.

Cuplul a fost monitorizat timp de trei luni, iar la 3 martie a fost reținut în timp ce plasa drogurile în ascunzișuri, de unde drogurile urmau să fie preluate de clienți. Ca urmare a perchezițiilor, polițiștii au ridicat circa 1,9 kg de droguri de tip PVP – prețul acestora pe piața neagră fiind de circa 1,2 milioane lei.

A urmat aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile în cazul bărbatului, la solicitarea procurorilor PCCOCS și aplicarea arestului la domiciliu în cazul femeii. Totuși, procurorii vor contesta încheierea la Curtea de Apel Chișinău și vor solicita aplicarea arestului preventiv, pentru asigurarea succesului investigațiilor și tragerii lor la răspundere penală.

La fel, urmare a perchezițiilor, pe lângă drogurile ridicate și accesoriile pentru comercializarea lor, oamenii legii au ridicat și un automobil de lux, evaluat la 400.000 lei. La solicitarea procurorilor PCCOCS, asupra acestuia a fost aplicat sechestru, în scopul eventualei confiscări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *