Externe

VIDEO. Un nou moment jenant cu președintele SUA. Joe Biden s-a împiedicat și a căzut în timpul unei ceremonii

Președintele SUA, Joe Biden s-a împiedicat și a căzut joi, 1 iunie, în timpul unei ceremonii care avea loc la Academia Forțelor Aeriene. Liderul american s-a ridicat însă rapid și s-a dus apoi la locul său.

Cel mai puternic om de pe planetă a căzut din nou în public, la o ceremonie de absolvire la Academia Forțelor Aeriene din SUA, scrie Nexta.

”Președintele SUA Biden se împiedică și cade în timpul ceremoniei de absolvire a Academiei Forțelor Aeriene, este ajutat să se ridice și merge mai departe fără a mai fi asistat”, scrie într-un tweet de pe contul unusual_whales, care prezintă imaginile cu Joe Biden căzând.

Biden s-a împiedicat și a căzut în timp ce se îndrepta spre locul său, după ce a acordat ultima diplomă.

Menționăm că în anul 2021 a căzut de trei ori în aceeași zi.

Vă amintim că nu este prima căzătură a președintelui american în vârstă de 80 de ani.

Pe 22 februarie, s-a împiedicat când urca treptele avionului Air Force One la Varșovia, dar s-a redresat rapid și nu a mai căzut.

În martie 2021, Joe Biden a căzut de nu mai puțin de trei ori într-o singură zi, tot în timp ce urca treptele Air Force One. În 2020, președintele american a căzut la scurt timp după ce a câștigat alegerile, în timp ce se juca cu câinele său.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Asta este Bidon echivalentul unui bebelus de 5 luni atit fizic cit si mintal tragic este ca asta hotaraste cine moare si cine traieste. El hotaraste? Sau sta ca o mumie lipita de scaun cu mintea pierduta prin univers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *