Politică

Vlad Filat: Plahotniuc face exclusiv jocul Moscovei pentru deturnarea R.Moldova

După trei ani de la fuga rușinoasă din Republica Moldova, când și-a abandonat casa și partenerii de nelegiuiri, plahotniuc anunță temerar că revine în politica moldovenească. Încercând să explice că el ”a plecat” din Republica Moldova, uită să spună că de fapt a fugit de spaima pușcăriei și a oamenilor.

De fapt, anunțul lui plahotniuc dovedește pe de o parte disperarea de extrădare și pe de altă parte, încearcă să transmită un mesaj-atenționare către magistrați, procurori și judecători, că dacă ar ajunge în fața lor să nu fie arestat sau pedepsit deoarece ar reveni în fruntea R. Moldova. În același anunț pe care îl vrea epocal, plahotniuc vorbește despre cum rușii i-au făcut dosare, uitând, despre timpul petrecut alături de Kozak, la un restaurant din Chișinău unde îi promitea acestuia federalizarea Republicii Moldova.

Niciodată acesta nu a fost anti-rus, ci doar pentru el și interesul său, iar astăzi face exclusiv jocul Moscovei pentru deturnarea R.Moldova, sperând că astfel, va scapa de arestare. plahotniuc așa cum a fugit, așa nici nu va reveni de bună voie în Republica Moldova. A rămas ceea ce a fost din totdeauna, un om fără demnitate, cu gândire și acțiuni banditești.

Sper ca instituțiile statului, de la președinție, parlament, guvern, la procurori și judecători să nu se lase păcăliți de retorica unui infractor!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Vlad Filat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *