Actualitate

Vladimir Putin ar avea Parkinson și își pregătește demisia (presa)

Demisia lui Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, este programată pentru începutul anului 2021, scrie ediția britanică a The Sun, citând propriile surse.

Publicația atrage atenția asupra anumitor simptome care pot indica boala Parkinson la Vladimir Putin. În cele mai recente videoclipuri cu liderul de la Kremlin, se observă că picioarele lui sunt în mișcare constantă, iar mâinile strâng strâns cotierele scaunului. 

Publicația a atras atenția și asupra faptului că atunci când Vladimir Putin ținea un pix sau strângea un pahar, mâinile îi tremurau în mod vizibil și puternic.

În plus, au observat încă un punct care poate indica pregătirea demisiei lui Putin. Acesta este un proiect de lege care conferă fostilor președinți ruși statutul senatorial pe tot parcursul vieții. Putin a înaintat Dumei o lege care îi va permite să fie la putere pe viață. Acest lucru îi va permite să evite urmărirea penală.

Ce spune Kremlinul

Kremlinul a reacționat deja la informații despre boală și demisia probabilă a lui Putin. Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov a negat ambele în comentariile sale adresate Interfax.

Aceasta este o prostie completă! Președintele se descurcă bine, a asigurat Peskov.

Ce este boala Parkinson?

Această paralizie tremuroasă este o boală neurologică cronică care progresează lent. Boala este inerentă în principal persoanelor în vârstă, care în tinerețe au avut activități mobile active. Medicina modernă nu o poate vindeca și nici nu poate încetini.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *