CSI / Rusia

Vladimir Putin și-ar dori să călătorească după încheierea carierei sale politice

Șeful statului a recunoscut că îi place să călătorească, dar în același timp și-a exprimat regretul că din cauza programului de lucru prea încărcat nu poate să acorde mai multă atenție obiectivelor istorice și culturale din țările pe care le vizitează.

"Astăzi, toate călătoriile mele se reduc la faptul că ajung într-un aeroport, de acolo într-o încăpere, apoi înapoi la aeroport, iată și întreaga mea călătorie", a spus Putin, citat de Interfax. "Mi-aș dori desigur un alt mod de a călători, să admir natura, să vizitez obiective istorice", a adăugat el.

Întrebat despre visul său, președintele Rusiei a spus în glumă că și-ar dori "să-și încheie cariera cu succes".

Într-un interviu acordat Bloomberg în septembrie, Putin a spus că nu a decis încă dacă va participa la alegerile prezidențiale care vor avea loc în termen la 2018. Conform legislației în vigoare, președintele ales va dispune de un mandat de șase ani, pâna în 2024. Vladimir Putin are dreptul să candideze pentru un nou mandat, al patrulea la număr dacă se va decide să candideze.

Cu ocazia vizitei în regiunea Uralilor, Vladimir Putin a făcut o escală în orașul Miass, unde s-a deplasat la Centrul de construcție a rachetelor "Academicianul V.P. Makeiev", potrivit agenției de presă RIA Novosti.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, s-a eschivat să ofere detalii cu privire la vizita lui Putin la acest centru de rachete."Este vorba de o agendă ce nu este destinată publicului. La fel și temele incluse pe ordinea de zi a Consiliului Securității Rusiei, convocat în legătură cu activitățile specifice ale acestei întreprinderi", a afirmat Peskov. 

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *