Actualitate

Vrei sa dormi ca un bebeluș și să câștigi 800 euro pe lună? Aplică acum pentru un job la Emma Sleep Company

Emma, brand de articole pentru somn, anunță că oferă un salariu lunar de 800 euro/lună celor care vor să le testeze produsele. Inițiativa a fost lansată de Emma ca urmare a deschiderii biroului său din București, al șaselea său birou la nivel mondial.

Care sunt criteriile de selecție Oricine poate aplica dacă îndeplinește cerințele de mai jos.

Nu trebuie neapărat să ai experiență în domeniul sănătății sau să studiezi somnul, dar e esențial să:

• Ai peste 18 ani

• Fii creativ

• Utilizezi frecvent rețelele sociale

• Iubești somnul Emma – The Sleep Company, liderul global D2C (direct-to-consumer) în materie de articole pentru somn, deschide la București al șaselea său birou operațional la nivel global.

Compania, care în 2021 raporta o cifră de afaceri de peste 645 milioane euro, a anunțat recent deschiderea a 20 de posturi pentru biroul din Româna din diverse domenii – resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție, având în plan multe altele pentru anii următori.

Având deja o prezență în peste 30 de țări din America, Europa și Asia-Pacific, Emma continuă prin deschiderea biroului său din București strategia sa de extindere la nivel global.

Fondată în 2013 de Dr. Dennis Schmoltzi și Manuel Mueller în Germania, compania este activă în peste 30 de țări și a avut o cifră de afaceri de 645 milioane EUR în 2021, având o creștere de 59% față de anul precedent. Produsele Emma sunt vândute printr-o abordare omni-channel, inclusiv D2C/online, marketplace-uri și peste 3.500 de magazine fizice. Emma colaborează cu peste 200 de retaileri. Cei peste 900 de membri ai echipei Emma lucrează în întreaga lume, cu birouri în Frankfurt (Germania), Manila (Filipine), Lisabona (Portugalia), Mexico City (Mexic) și Shanghai (China).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *