Război

Zelenski: Rusia se află deja într-o atmosferă de înfrângere și deznădejde

Președintele Vladimir Zelenski este convins că Rusia se află deja într-o atmosferă de înfrângere și deznădejde.

Priviți cât de îngrijorat este inamicul. Ascultați ce și cum este întrebat liderul acestor teroriști atunci când iese în fața oamenilor, a jurnaliștilor. Rusia se află deja într-o atmosferă de înfrângere, deja într-o atmosferă de deznădejde pentru ea însăși.

Da, încă mai au oameni pe care îi aruncă în atacuri. Ei au arme, rachete și “drone iraniene” pe care le folosesc împotriva Ucrainei. Mai au încă o șansă de a teroriza orașele noastre și pe toți europenii, de a șantaja lumea. Dar nu au nicio șansă. Și nu o vor face. Pentru că Ucraina merge înainte.

Președintele a mulțumit, de asemenea, tuturor ucrainenilor care s-au felicitat între ei și pe militari, precum și celor care au petrecut ziua în luptă și în apărare.

“Și mulțumiri speciale tuturor celor care astăzi, chiar dacă în tăcere, chiar dacă doar în inimile lor, dar totuși împreună cu întregul nostru stat au sărbătorit Ziua apărătorilor și apărătorilor Ucrainei, aflându-se pe teritoriul ocupat temporar sau cu forța – pe teritoriul Rusiei”, – a subliniat el.

La 14 octombrie, președintele țării agresoare, Vladimir Putin, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă la Astana, printre altele, că Rusia nu ar fi avut ca scop distrugerea Ucrainei și că mobilizarea în Rusia se va încheia până la sfârșitul lunii octombrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *