Chișinău

100 de stații noi pentru Chișinău – odată cu schimbarea fondatorilor EPAMEDIA

Pe lângă dezvoltările și reconstrucțiile de trotuare, scuaruri și alte activități de renovare și amenajare, un punct forte pentru toți locuitorii și vizitatorii capitalei, ține de schimbarea stațiilor de transport public. Acest fapt se datorează schimbării proprietarilor companiei EPAMEDIA, care și-au asumat misiunea de a contribui la schimbarea spre bine a aspectului estetic al orașului, dar și la confortul locuitorilor și turiștilor.

În ultima perioadă, acest fapt se poate observa cu ochiul liber, iar efortul depus și intenția acestei acțiuni este de a participa activ și în comun la schimbarea la față a orașului. În același timp, obiectivul companiei este de a veni cu proiecte sociale și a transpune în viață dorințele locuitorilor municipiului Chișinău, astfel ca transportul public să capete o nouă percepție de viziune și confort.

Doar în ultimele 50 de zile EPAMEDIA a schimbat peste 100 stații de așteptare a transportului public, fapt ce i-a convins pe locuitorii Chișinăului despre dedicația, încrederea și susținerea companiei EPAMEDIA, care va continua să contribuie la asigurarea confortului pentru pasagerii transportului public.

Pe lângă, termenul mic în care au fost schimbate stațiile de așteptare a transportului public, la moment investițiile depășesc 15 milioane lei, iar proiectul de renovare va constitui aproape 50 milioane lei.

Astfel, deja au fost amplasate stații noi de așteptare a transportului public pe străzile: Alba Iulia, Creangă, Calea Ieșilor, bd. Dacia, strada Independenței, Albișoara, Ismail, bd. Grigore Vieru, bd. Moscova, bd. Mircea cel Bătrân, strada Petru Zadnipru, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Decebal și altele, tot acest efort modificând substanțial aspectul vizual și estetic al municipiului Chișinău.

Până la sfârșitul anului EPAMEDIA urmează să instaleze încă 20 de stații de așteptare, care se vor situa pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia, bd. Mircea cel Bătrân și strada Alecu Russo. Suplimentar se lucrează la conectarea stațiilor la energia electrică și la reparația terasamentelor adiacente.

În anul 2021, compania EPAMEDIA își propune schimbarea a încă 150 de stații de așteptare.

Toate aceste îmbunătățiri și eforturi se datorează tranzacției care a avut loc în vara acestui an, iar noii proprietari s-au angajat plenar să aducă schimbări pozitive atât în aspectul stațiilor, care deja se vede, cât și în susținerea locuitorilor.

EPAMEDIA este ferm bazată pe principiile responsabilității sociale, activității transparente în afaceri și respectării obligațiilor fiscale.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *