Externe

3 MORȚI în împușcăturile de la Universitatea din Virginia. Atacatorul în căutare -VIDEO

Trei persoane au fost ucise și alte două au fost rănite într-un schimb de focuri de armă într-o parcare de la Universitatea din Virginia, potrivit președintelui școlii, iar poliția a căutat luni un student care ar fi fost suspect.

Împușcăturile produse duminică, în jurul orei 22:30, “s-au soldat cu trei morți; alte două victime au fost rănite și primesc îngrijiri medicale”, a declarat președintele Jim Ryan într-o scrisoare adresată comunității universitare, postată pe rețelele de socializare. El l-a identificat pe suspect ca fiind Christopher Darnell Jones Jr.

Departamentul de gestionare a situațiilor de urgență al universității a emis duminică seara o alertă prin care a notificat comunitatea din campus cu privire la un “atacator activ cu armă de foc”. Mesajul îi avertiza pe studenți să se adăpostească pe loc în urma unei sesizări de focuri de armă pe Culbreth Road, la periferia nordică a campusului. Cursurile au fost anulate luni.

În scrisoarea sa către campus, președintele universității a declarat că Jones este suspectat că a comis împușcăturile. Contul de Twitter al managementului de urgență al campusului a spus că se crede că acesta purta blugi albaștri și o jachetă burgundă și conducea un SUV negru cu numere de Virginia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *