Horoscop

5 ZODII care se vor îndrăgosti toamnă asta

Gemeni
Se anunță o perioadă de surprize pentru cei născuți în zodia Gemenilor! Planurile acestor nativi, de a nu se mai implica în nicio relație în următoarea perioadă, vor fi date peste cap de astrele care au pregătit cu totul și cu totul altceva!

Gemenii fără partener își vor întâlni sufletul pereche acolo unde se așteaptă mai puțin și vor trăi cea mai intensă, liberă și fără prejudecăți dragoste. Relația poate deveni una de lungă durata și chiar poate avea loc căsătoria. Pe de altă parte, Gemenii care au deja partener de viață, vor începe să se gândească tot mai des la oficializarea relației.

Leu
Toamna aceasta, Leii vor avea parte de experiențe de neuitat și de emoții cum nu au mai trăit de foarte multă vreme. Asta pentru că, în următoarea perioadă, majoritatea Leilor celibatari optează pentru o viață socială activă, presărată cu flirturi și întâlniri neașteptate.

Jupiter, guvernatorul casei a V-a, insuflă relațiilor Leilor mai mult romantism și facilitează exprimarea sentimentelor! Nativii care se află în relații neoficializate, ar putea începe să se gândească la căsătorie.

Capricorn
Pasiunea îi ia prin surprindere pe Capricornii calculați, datorită energiei lui Uranus, care îi obligă practic pe acești nativi să iasă din zona lor de confort. Este foarte posibil ca în următoarea perioada să reapară în viața acestor Capricornilor o iubire mai veche și să dea totul peste cap. La fel de posibil este ca acești nativi să se îndrăgostească brusc și să aibă relații de scurtă durata, dar foarte intense.

Capricornii care sunt deja în relații, nu vor caută să se căsătorească, ci mai degrabă să se distreze, fără să se lege la cap.

Pești
Peștii își vor regăși liniștea sufletească în următoarea perioadă. În intervalul 27 septembrie – 18 octombrie, când Mercur retrogradează prin casa a VIII-a (intimitatea), acești nativi sunt sfătuiți să încerce să își analizeze și să își revizuiască viața intimă și atitudinea pe care au au față de aceasta.

Peștii ar putea avea revelații interesante, iar dacă până acum nici nu voiau să audă de căsătorie sau de relații serioase, în următoarea perioadă ar putea deveni tot mai atrași de ideea de a forma o familie, de a-și clădi un cămin stabil. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *