Timpul Liber

Afiș Cultural: Când, unde și de ce să nu stai în casă

4 februarie

Monospectacolul „NEKROTITANIUM”
Când: ora 20.00
Unde: Str. București 68, et. 4
De ce: Republica Moldova ar fi un tărâm al nesiguranţei şi criminalităţii, în care oamenii sunt impulsivi, agresivi şi imprevizibili! „Nekrotitanium” pune în discuţie anume această prejudecată. Personajele sunt alăptate cu votcă, şi nu cu lapte, ele vomită când beau din greşeală apă, sunt zvântate în bătăi de părinţi, sunt violente şi crude, ucid şi sunt ucise cu sânge rece, lăsând sau îngroşând grămezile de cadavre din jur, indiferent că acest lucru se întâmplă la praznice unde lumea a mâncat chifteluţe de porc bolnav sau pe câmp unde sunt călcaţi de buldozere.

5 februarie

Spectacolul „Zăpezile de altădată”
Când: ora 18.00
Unde: Teatrul „Mihai Eminescu”

6 februarie

Spectacolul „Mi-e frică de Marea Neagră”
Când: ora 18.00
Unde: Teatrul „Mihai Eminescu”

„Jazz Live Sound”
Când: ora 21.00
Unde: „The Albion Territory”

Concert „Firicel de Busuioc"
Când: 6-7 februarie
Unde: Palatul Național „Nicolae Sulac”
De ce: „Busuioc TV” sărbătoreşte patru ani de la lansare şi cu această ocazie va decerna premiile celor mai solicitaţi interpreţi de muzică uşoară şi populară în cadrul concertului „Firicel de Busuioc". Evenimentul va avea două ediţii, prima seară va fi dedicată muzicii uşoare, iar a doua – muzicii populare.

7 februarie

„Traviata”
Când: ora 18.00
Unde: Teatrul Naţional de Operă şi Balet
De ce: „Traviata” e prima operă a lui Verdi din care intriga şi atracţia scenică lipsesc aproape cu desăvârşire şi din care a fost eliminat tot ce ar fi putut să împiedice concentrarea atenţiei asupra lumii sufleteşti a eroinei, asupra omeniei autentice a nobilei Violetta, asupra destinului ei tragic.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *