Social

Alertă la ambasada SUA din Chișinău: Un pachet suspect a pus pe jar diplomații și forțele de ordine

Un pachet suspect a pus pe jar diplomații de la Ambasada SUA la Chișinău și forțele de ordine. Misiunea a solicitat intervenția oamenilor legii, după ce a fost identificat coletul, transmite Realitatea.md.

Conform Carolinei Istrati, purtătoare de cuvânt a ambasadei, pachetul a fost identificat în timpul controlului corespondenței recepționate. Responsabilii acționează conform protocoalelor în vigoare.

„În conformitate cu procedurile de securitate, Ambasada Statelor Unite a solicitat luni dimineață asistența poliției după ce a identificat un pachet suspect în timpul controlului de rutină a corespondenței primite. Autoritățile sunt la moment prezente la Ambasadă, pentru a gestiona situația. Ca întotdeauna, Ambasada Statelor Unite apreciază sprijinul și profesionalismul organelor de drept din Republican Moldova”, declară responsabila.

Despre un colet suspect, găsit la poarta ambasadei, scria și canalul de Telegram Ungureanu 112. Potrivit lui, SIS ar fi declarat „Cod roșu” de alertă.

De asemenea, am solicitat Poliției informații despre incident, dar oamenii legii nu au anunțat deocamdată informații despre intervenție și despre conținutul pachetului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *