Politică

(ALO CCA?!) Pervîi Canal dezinformează din nou! Vezi ce a transmis după semnarea Acordului de Asociere

Deși acest lucru va avea un semnal pozitiv asupra economiei țărilor, rușii au sugerat că asta va crea doar probleme.

În pofida faptului că nu există o asemenea hotărâre adoptată de guvernarea moldovenească, jurnaliștii ruși mai spun că "autoritățile moldovenești le-ar fi permis polițiștilor să împuște în protestatarii care vor participa în Chișinău la mitinguri împotriva integrării europene".

Autorii reportajului fac referire la noile reguli de folosire a mijloacelor speciale adoptate acum o săptămână de Guvern. Potrivit documentului, numărul surselor speciale a fost majorat la 11 tipuri printre care fitiluri de detonare, cătuşe, plase speciale, cămăşi de forţă, câini de serviciu, bastoanele de plastic şi cauciuc, electroşocuri, forţa fizică și chiar arme de foc.


De asemenea, postul rus de televiziune a trecut sub tăcere și nu a criticat în niciun fel legea asemănătoare pe care Duma de la Moscova urmează să o voteze în curând. Proiectul de lege extinde împuternicirile poliției ruse, scrie gazeta.ru.

Potrivit acestuia, oamenii legii vor avea dreptul să tragă în femei și să folosească arme de foc împotriva mulțimii. Totodată, polițiștii nu vor purta nicio responsabilitate, în cazul în care vor aduce cetățenilor prejudicii fizice sau materiale.

Sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *