Actualitate

Andrei Spânu l-ar fi amenințat cu poliția și dosare pe un membru fondator al PAS

Vasile Babalau, membru fondator al PAS a anuntat pe o rețea de socializare că a fost exclus din partid:

Am fost exclus din partid și din Consiliul Politic Național pentru că nu se acceptă pluralismul politic

”Doresc să aduc unele clarificări asupra discuțiilor ce sunt legate de înlăturarea mea de la conducerea Organizației Teritoriale Drochia. În perioada anterioară am scris o scrisoare recomandată către dna Maia Sandu și președintele interimar PAS, dn-ul Igor Grosu, în care am expus opinia organizației teritoriale cu privire la stituația politică și direcția politică a PAS”.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

În consecință la ședința de la finele lunii septembrie, am fost exclus din partid și din Consiliul Politic Național pentru că nu se acceptă pluralismul politic. Am crezut că partidul ține cont de opiniile membrilor din teritoriu. Țin să menționez că situația respectivă este în majoritatea organizațiilor teritoriale din nordul republicii însă oamenii se tem să vorbească deoarece eu cred că au fost intimidați ca și mine. Toate acestea au început odată cu promovarea în funcții a foștilor membri PD și PLDM de către Veronica Roșca,deputat PAS, responsabilă de zona Nord și Băluțel Andrian pentru raionul Drochia.

 Andrei Spânu m-a amenințat cu poliția și dosare dacă voi vorbi ceva în presă 

Am ajuns să o vedem și pe aceasta, membrii fondatori ai PAS sunt ameninți cu poliția și dosare dacă vor vorbi în presă despre situația internă, critică din partid. După ce am remis acele scrisori către dna Maia Sandu, președintele interimar al PAS, am fost contactat telefonic de Ministrul Infrastructurii și Dezvoltări, Andrei Spânu, și amenințat cu poliția și dosare dacă voi vorbi ceva în presă despre situația creată în mai multe organizații.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi îmbrăcăminte de exterior

Ulterior , după aceste amenințare, am scris o scrisoare dlui.Grosu pentru a lua atitudine însă nici o reacție până în ziua de azi. Foștilor colegi doresc să le transmit că am luptat împotriva regimului Plahotniuc ca ei să deveniți deputați, miniștri, ca ei acum să îmi vorbească să închid gura că dacă nu voi avea urmări.
Problemele au început cînd resposabilii au început să promoveze așa personae, foști demnitari și personae cu funcții de răspundere în regimul mafiot al lui Plahotniuc:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *