Actualitate

Angela Sîrbu este noua directoare a Inspecției Financiare

În adresarea sa către colectivul Inspecției Financiare, Dumitru Budianschi a subliniat că Inspecția Financiară are un rol important în asigurarea cheltuirii legale și eficiente a banilor publici.

În acest sens, instituția trebuie să devină mai puternică pentru a îndeplini cu succes această misiune.Totodată, dl Budianschi a urat dnei Sîrbu mult succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul instituției.

La rândul său, Sîrbu a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor pentru prezentare și a menționat că mizează pe suportul întregii echipe, totodată, specificând că misiunea Inspecţiei Financiare constă în protecţia intereselor financiare publice ale statului prin exercitarea, conform principiilor transparenţei şi legalităţii și se bazează pe profesionalismul și integritatea fiecăruia.

Angela Sîrbu este specialist în domeniul managementului administrativ și financiar cu o experiență de mai mult de 14 ani în sectorul public și 6 ani în sectorul privat.

Anterior, aceasta a deținut funcția de șef al secției Economico – financiare la IMSP Institutul Oncologic, iar în perioada 2012-2016 a condus Direcția generală economie, patrimoniu și finanțe la Ministerul Educației. Timp de 6 ani (1999-2005) a lucrat în cadrul Departamentului Control Financiar și Revizie în calitate de controlor/consultant.

Sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *